Vols aparèixer als crèdits?

Ara pots, col·laborant en el projecte que hem encetat a Verkami, per tal de recaptar finançament per a editar el documental en DVD.

Verkami és una plataforma per a finançar de manera directa projectes de creadors independents, amb la suma de petites aportacions individuals. El públic, convertit en mecenes, rep recompenses exclusives a canvi de les seves aportacions. És l’anomenat crowdfunding o micro-mecenatge.

Músics com Miquel Gil o Arthur Caravan ja han provat el sistema amb molts bons resultats, aconseguint editar d’aquesta manera els seus últims treballs. En el nostre cas, a partir de hui, tenim 40 dies per a aconseguir 2100€, que aniran destinats a l’edició i la distribució del DVD.

D’aquesta manera, us convidem a convertir-vos en co-productors del documental (i a aparèixer com a tal als crèdits) amb la possibilitat d’aconseguir exclusives recompenses en funció de la quantitat aportada: descàrregues en HD, el DVD amb extres, pòsters, samarretes… Hi han aportacions per a totes les butxaques: des dels 5€ fins als 250€. Així que ja sabeu, tota pedra fa paret! Consulta les recompenses a la pàgina de Verkami de ‘València necessita una cançó’ i tria la teua recompensa.

Moltes gràcies de bestreta!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s